About Me

Over Glamboutiq

Welkom bij Glamboutiq, waar passie voor schoonheid en innovatie samenkomen om jouw make-up ervaring te transformeren.

Ik heb altijd een diepe passie gehad voor uiterlijk en verzorging. Ik geloof dat een stralende huid en prachtige lippen het eerste zijn wat mensen opvalt wanneer ze met je praten. Het is mijn missie om iedereen de mogelijkheid te bieden om met zelfvertrouwen te stralen.

Onze Producten

Glamboutiq onderscheidt zich door onze unieke benadering van cosmetica. Onze Adaptive Foundation is een revolutionair product dat zich automatisch aanpast aan jouw huidskleur, beschikbaar in twee tinten: Light Neutral en Medium Tan. Speciaal ontwikkeld om een gezonde en glowy skin te evenaren, perfect voor iedereen met een fair tot medium huidskleur.

Daarnaast bieden we lipglosses en lipplumpers van uitzonderlijke kwaliteit. Met veel passie en zorgvuldige tests hebben we vier exclusieve kleuren ontwikkeld die jouw lippen laten stralen. Onze producten zijn niet alleen prachtig, maar ook dierproefvrij en cruelty-free, omdat we geloven in ethische schoonheid.

De Glamboutiq Box

Onze vanity box met LED-verlichting is een game changer voor zowel professionele make-up artists als beauty liefhebbers. Geïnspireerd door mijn eigen uitdagingen als make-up artist, biedt deze box de perfecte oplossing voor iedereen die thuis of onderweg de juiste verlichting mist. Nooit meer worstelen met slecht licht of ontbrekende tools – de Glamboutiq Box heeft alles wat je nodig hebt om foutloos je make-up aan te brengen.

Onze Missie en Toekomst

Bij Glamboutiq draait alles om jou en jouw schoonheid. Wij streven ernaar dat jij je met onze adaptive foundation en glosses zelfverzekerd en klaar voelt voor elke gelegenheid. Het is ons doel om binnen een jaar een sterke community op te bouwen en voet aan de grond te krijgen in de Europese markt. Hou Glamboutiq in de gaten, want er komen nog veel spannende dingen aan!

Onze Stijl en Service

De stijl van Glamboutiq weerspiegelt mijn liefde voor nude kleuren, die je terugvindt in het design van onze website en producten. Service staat bij ons op nummer één. Heb je vragen over onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Heb je een bestelling geplaatst? We gaan direct voor je aan de slag om deze zo snel mogelijk te verzenden.